Heerlijk slapen op het strand in een schitterende, luxe bungalow!

Thalassa Beach Houses

In een van onze super-de-luxe 4-persoons bungalows direct op het strand krijgt u gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel ! Wilt u er een weekendje, midweek of liever een hele week tussenuit? Het is allemaal mogelijk. De strandbungalows uit 2021 zijn voorzien van alle comfort en gezellig ingericht; zo voelt u zich uit en toch thuis aan zee.

In uw beach house alles bij de hand hebben hoort ook bij een zorgeloos verblijf. Dus kies bijvoorbeeld voor onze ontbijtservice. En bij de Take Away haalt u makkelijk een snack, ijs of een koel drankje. Of u pakt die uit uw eigen koelkast. Aan zaken als bad- of beddengoed, keukenspullen, schoonmaak, wifi-verbinding, etc. hoeft u niet te denken. Dat hebben wij al voor u gedaan.

Na een stranddagje spoelt u zich even af, in uw badkamer of onder uw eigen frisse buitendouche; op uw privé-terras staan de ligbedjes al klaar. Laat uw dagelijkse beslommeringen thuis. U hoeft alleen maar te genieten.

En dat is niet alleen overdag. U sluit namelijk niet aan in de file naar huis en stapt ook niet in een overvolle trein. Nee, want u blijft! U houdt de strandsfeer vast en zit relaxed onder de sterrenhemel op uw eigen terras. Wat zult u heerlijk slapen bij het ruisen van de branding…

Al vindt u alles wat u nodig heeft in uw eigen keuken, het is tenslotte wel vakantie, dus… laat u verrassen bij het naastgelegen Restaurant Thalassa. De professionele keukenbrigade verwent u graag. Of het nu voor uw lunch of diner, koffie met appeltaart of borreluurtje is, u bent welkom, zowel binnen als op de royale terrassen. Enfin, u ziet het allemaal vanzelf. En misschien wilt u onze roomservice wel eens proberen.

O ja, een keertje minder mooi weer? Geen enkel probleem, want de sfeervolle strandhuisjes beschikken allemaal over een eigen centrale verwarming en tv. Maar u kijkt vast en zeker liever naar het betoverende schouwspel van eb en vloed…

Hieronder vindt u meer informatie over de locatie, het eigentijdse comfort, faciliteiten en opties of…

Boek direct een Beach House

Heeft u vragen?

Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact